Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

piatok 6. novembra 2009

Čo budú spievať v 3. finále Superstar

Čo budú finalisti spievať v treťom 3. finálovom kole Česko Slovenskej Superstar? Už túto nedeľu si súťažiaci zaspievajú pesničky od Michaela Jacksona a Madony. V nedeľu 8.11.2009 nám budú spievať 8 súťažiaci, 5 z Čiech a 3 zo Slovenska, pričom v pondelkovom rozhodnutí vypadne už iba jeden súťažiaci. Máme zoznam piesní, ktoré budú spievať v 3 finále finalisti Denis Lacho, Martin Chodúr, Ján Bendig, Dominika Stará, Leona Šenková, Miro Šmajda, Dominika Bagárová a Ben Cristovao.

Pesničky, ktoré budú spievať v treťom finále Superstar
Denis Lacho
Michael Jackson - You are not alone
Denis Lacho si v nedeľu 8.11.2009 zaspieva skladbu od Michaela Jacksona You are not alone. Tu je video pesničky, kde spieva skladbu naživo.



Jan Bendig
Michael Jackson - Heal the world
Ďalšiu skladbu od Michaela Jacksona v treťom finálovom kole bude spievať Jan Bendig, tu je video skladby Heal the world.


Dominika Stará
Madonna - Like a virgin
Dominika Stará si na 3. finále vybrala pieseň od Madonny, zaspieva nám skladby Like a virgin, tu si môteže pozrieť video pesničky, ktorá ju čaká v nedeľnom finále.


Martin Chodúr
Michael Jackson - Billie Jean

Predvedie v nedeľu Martin Chodúr s pesničkou od Michaela Jacksona Billie Jean ďalšie tanečné vystúpenie. Som naozaj zvedavý na tanec, ktorý predvedie Martin v nedeľu. Tu je video ako tancoval Michael Jackson.


Monika Bagárovú
Madonna - This used to be my playground
V nedeľnom 3. finále budeme počuť spievať aj Moniku Bagárovu, zaspieva si skladbu od Madonny. Čo čaká Moniku vo finále Supertar si môžete pozrieť na videu skladby This used to be my playground.



Miro Šmajda
Michael Jackson - Dirty Diana
Miro Šmajda bude v nedeľu bojovať o postup do 4. finále zo skladbou Dirty Diana od Michaela Jacksona. Kto vypadne po 3. finále sa dozvieme až v pondelok večer. Zatiaľ si pozrite video naživo vystúpenie.


Ben Cristovao
Madonna – Don’t tell me
Ak v nedeľnom treťom finále dobre zaspieva Ben Cristovao, tak má šancu, že ešte postúpi do štvrtého finálového kola. Podarí sa mu presvedčiť jeho fanúšikov skladbou od Madonny Don’t tell me. Pozrite si video, čo Bena čaká v 3.finále Česko Slovenskej Superstar, naživo skladba Don't tell me.


Leona Šenková
Michael Jackson – Beat it
Čo bude spievať Leona Šenková v 3. finálovom kole, predstaví sa nám s pesničkou od Michaela Jacksona a zaspieva si Beat it. Ak si chcete pozrieť video skladby, ktorá čaká Leonu v nedeľu večer, tu je video.


Kto vypadne v 3.finále Česko Slovenskej Superstar a kto postúpi do 4. finále Superstar sa dozvieme v pondelkovom rozhodnutí. Ak sa chcete ísť pozrieť na finále 8.11.2009 do Incheby, mali by ste si čím skôr zabezpečiť lístky na Superstar. Vpravo hore na stránke je odkaz, kde sa dajú lístky na Superstar kúpiť. Ak už nebudú na predaj, je ešte vždy šanca vyhrať vstupenky na Superstar.

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

preboha...kto vyberal tie videoklipy od MJ? ved existuju tisickrat lepsie verzie na internete... zive vystupenia nikdy nemaju taku dobru kvalitu... inak sa fakt tesim na beat it, dirty diana a billie jean!!
♥ ♥ ♥ ♥Michael♥Jackson♥ ♥ ♥ ♥

superstar povedal(a)...

klipy vyberal youtube, prva verzia, ktora sa dala vlozit na stranku, tak som ju pridal, ak nejdem lepsie verzie tak ich nahradim, tipy samozrejme prijimam ;)

Anonymný povedal(a)...

to anonym ... neni pravda ze studiovky su lepsie jak LIVE .... u niekorych to fakt neplati a myslim ze MJ bol naozaj lepsi LIVE nez studiovka

Zverejnenie komentára