Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

piatok 27. novembra 2009

Čo budú spievať v 6. finále Superstar MTV hity

Čo budú finalisti Česko-Slovenskej Superstar spievať v 6. finálovom kole Superstar.
Už túto nedeľu si súťažiaci zaspievajú pesničky ocenené MTV Awards. V nedeľu 29.11.2009 nám bude spievať 5 súťažiacich, 3 z Čiech a 2 zo Slovenska, pričom v pondelkovom rozhodnutí vypadne zase iba jeden súťažiaci. Šieste finále bude patriť MTV hitom. Podľa predchádzajúcich ročníkov Slovensko hľadá Supertar, alebo Česko hledá Superstar by sa pri posledných TOP 5 finalistoch mala objaviť nová spoločná pieseň, tak uvidíme v nedeľu.

Aké MTV hity sa budú spievať v 6. finále
Tu je zoznam piesní, ktoré v 6. kole zaspieva Martin Chodúr, Ján Bendig, Dominika Stará, Miro Šmajda a Dominika Bagárová. Každý súťažiaci prvej medzinárodnej Superstar bude v nedeľu spievať dve pesničky.

MTV hity ktoré budú spievať v šietom finále Superstar:

Monika Bagárová
Beyoncé – Sweet Dreams
Aké pesničky bude v šiestom finálovom kole spievať Monika Bagárova? Monika si v MTV finále Superstar zaspieva skladbu od Beyoncé – Sweet Dreams, tu je video.


Video Alicia Keys – Fallin’
Ďalšia pesnička ktorú vybrali pre Moniku Bagárovú je Fallin' do Alicia Keys, myslím, že sa môžeme tešiť na Monikine nedeľné vystúpenie, tu je video Fallin'


Martin Chodúr
Lenny Kravitz – Are You Gonna Go My Way
Nedeľné live vystúpenie Martina Chodúra v Bratislavskej Inchebe s výbornou kapelou, dúfam, že to uvidím na živo. Lístky sú na dosah, ponuky sú na blogu. Martin v 6. finálovú nedeľu bude spievať hit od Lennyho Kravitza.



R.E.M. – Everybody Hurts
Nepochybujem o tom, že Martin skaldbu od R.E.M. zaspieva veľmi dobre. Martinovi vybrali do šiesteho finálového kola výborné skladby, pre mňa jasný víťaz Česko Slovenskej Superstar.


Miroslav Šmajda
Guns N’ Roses – Welcome To The Jungle
Čo bude spievať Miro Šmajda túto nedeľu? 29.11.2009 si Miro zaspieva Welcome To the Jungle. Tu je video jeho skladby


Justin Timberlake – Cry Me A River
Ako ďalšiu skaldbu vybrali Mirovi Justina a Cry Me a River, Či Miro postúpi do 7. finále sa dozvieme až v pondelok, pesničky má dobre vybraté, šancu postúpiť má. Uvidíme v nedeľu, ako dopadne jeho vystúpenie.



Dominika Stará
Avril Lavigne - Complicated
Live vystúpenie Avril Lavigne v Toronte si môžete pozrieť na ďalšom videu, ako dopadne Live nedeľné vystúpenie Dominiky Starej s pesničkou Complicated.


Eric Clapton – Tears In Heaven
Na základe jednej z najsmutnejších udalostí Erica Claptona vznikla pesnička Tears In Heaven, v šiestom kole Česko Slovenskej Superstar si túto pieseň zaspieva Dominika Stará.


Jan Bendig
A-HA - Take On Me
Čo budú spievať v MTV finále a akú pesničku zaspieva Jan Bendig? Jedna skladba je od A-HA a pieseň Take On Me. Ako sa Janovi podarí zaspievať s kapelou live v MTV finálovom kole sa dozvieme už túto nedeľu. Tu je video jeho skladby.


Annie Lennox – Why
Why Whyyyyyyy budeme počuť už túto nedeľu v 6. finále medzi MTV hitmi, konkrétne tento hit bude spievať Jan Bendig.


V Superstar ostalo po piatich finálových kolách 5 finalistov, ktorí štyria postúpia do 7. finálového kola a kto vypadne po šiestom MTV finále sa dozvieme v pondelkovom rozhodnutí Superstar. Všetky ďalšie informácie o Superstar, kedy sledovať TV a lístky na finále sú na superstar.tv
Dnes mám pre Vás ešte jeden Tip na vianočný darček maľované tričko alebo najlacnejšie parfémy z internetovej parfumérie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára