Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

piatok 6. novembra 2009

superstar.tv

www.superstar.tv je oficiálna stránka Česko Slovenskej Superstar. Web zo superstar.tv je presmerovaný na český obsah o prvej Česko Slovenskej súťaži na stránkach TV Nova. Je pravda, že veľa ľuďom nie je úplne jasná koncovka domény .tv a radšej hľadanú informáciu "superstar.tv" napíšu do vyhľadávača, čo je úplne v poriadku a radi ich privítame aj na našom blogu o Superstar.

Takže pre ľudí hľadajúcich informácie o Supertsar 2009 tu je rýchly prehľad najčastejších otázok na webe:
Čo budú spievať finalisti vo finále Superstar
V pravej časti tohto blogu o Superstar sú linky medzi ktorými si vyhľadajte konkrétne finálové kolo, ktoré Vás zaujíma, či už niektoré finále, kde už spievali, alebo pesničky ktoré budú spievať v nasledujúcom 3. finálovom kole.

Kde môžem kúpiť lístky na finále, na superstar.tv som ich nenašiel
Tá horšia správa je, že oficiálne sa lístky na finále Superstar kúpiť nedajú. V TV pri vysielaní je info, že sa dajú iba vyhrať. Tá lepšia správa pre Vás je, že s lístkami sa veselo obchoduje a na predaj samozrejme sú. Kde sa dajú vstupenky kúpiť je jednoduché, pozrite inzeráty na predaj lístkov na Superstar

Kto vypadol zo Superstar, rozhodnutie v pondelok v .tv
Kto vypadol zo superstar, koho tipovala na vypadnutie porota si môžete pozrieť v TV Markíza alebo TV Nova v pondelok večer. Ak sa vám nechce pozerať televízor, možete si v pondelok večer na webe pozrieť tento blog, rozhodnutie v priamom prenose píšem online, takže hneď ako je nová informácia v TV, zobrazí sa aj na našom blogu o Superstar. Pozrite si ako vyzerá online rozhodnutie po finále Superstar bez tv.

Aký je harmonogram Superstar, kedy môžem sledovať TV Markíza alebo TV Nova
Ak si chcete pozrieť na TV Markíza, alebo na TV Nova jednotlivé finálové kolá a chcete vedieť, kedy budú superstaristi spievať, prípadne nájsť linky na videá pesničiek, ktoré už spievali vo finále Superstar alebo informácie o tom kto vypadol v rozhodnutí, pozrite si harmonogram Superstar a zistíte kedy pozerať tv. Inak už hádam za povšimnutie v tv stojí iba Partička, alebo ak vás baví tanec, tak český tanečný seriál Prvý krok tu je video Prvý krok.

Bola voľba internetovej adresy www.superstar.tv ako oficiálneho webu Superstar 2009 dobrá voľba? Asi áno, lebo sa ľahšie komunikovala ako cesko-slovenska-superstar.blogspot.com :) a Keďže išlo o spoločný projekt Českej a Slovenskej Tv bola i keď trochu neznáma koncovka lepšia ako .sk, alebo .cz kedy by automaticky diváci zo Slovenska písali .sk koncovku a Česi .cz koncovku. Česko-Slovenská, alebo ceskoslovenská by sa do adresy asi nechcelo vypisovať nikomu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára