Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

piatok 13. novembra 2009

Čo budú spievať v 4. finále Superstar video

Čo budú finalisti spievať v štvrtom 4. rockovom finálovom kole Česko Slovenskej Superstar? Už túto nedeľu si súťažiaci zaspievajú rockové pesničky. V nedeľu 15.11.2009 nám budú spievať 7 súťažiaci, 4 z Čiech a 3 zo Slovenska, pričom v pondelkovom rozhodnutí vypadne iba jeden súťažiaci. Máme zoznam piesní, ktoré budú spievať v 4 finále finalisti Denis Lacho, Martin Chodúr, Ján Bendig, Dominika Stará, Miro Šmajda, Dominika Bagárová a Ben Cristovao. Štyria porotcovia Ondrěj Hejma, Dara Rolins, Marta Jandová, Paľo Habera a dvaja moderátori Adela Banášová a Leoš Mareš to je zostava na ďalšie finále. Už viete hrať hymnu Superstar - Príbeh nekončí? Na našom blogu nájdete video, slová, text aj akordy tejto spoločnej skladby finalistov.

Pesničky, ktoré budú spievať vo štvrtom finále Superstar:

Miroslav Šmajda
Deep Purple – Smoke on the water
Miro Šmajda si v nedeľu 8.11.2009 zaspieva skladbu Smoke on the water od Deep Purple, tu je video.


Jan Bendig
Queen - Don’t stop me now
Jan Bendig nám v nedeľu 15.11. zaspieva pesničku Don’t stop me now od Queen. Tu je video skladby, ktorú predvedie Jan vo finále prvej ČeskoSlovenskej Superstar



Ben Cristovao
Lenny Kravitz – American Woman
Ben Cristovao si na najbližšie finálové kolo Superstar vybral skladbu od Lennyho Kravitza, tu je video American Woman, ktorú si Ben v nedeľu zaspieva.


Dominika Stará
Sinéad O’Connor – Nothing Compares
Výborný výber pesničky na nedeľné finále spravila Dominika Stará, a s pesničkou od Nothing Compares od Sinéad O’Connor by mohla postúpiť do ďalšieho 5. finále, posúďte sami, tu je video jej skladby.



Denis Lacho
Bon Jovi – Always
Denis Lacho to nenechal na náhodu a v nedeľnom finále 13.11. bude spievať pesničku od Bon Joviho, video Denisovej nedeľnej skladby Always.



Monika Bagárová
Katy Perry – Hot’n’Cold
Zaspieva Monika Bagárová v 4. finále Superstar skladbu Hot’n’Cold lepšie ako Katy Perry v nasledujúcom videu. Live spievanie nie je nahrávanie v štúdiu...


Martin Chodúr
Aerosmith – Crazy
Martin Chodúr v štvrtom finále spomalí a bude spievať pesničku na želanie bulváru, jeho odkaz na ich články znie jednoducho Crazy, Aerosmith a video Crazy, teším sa na Martinove nedeľné vystúpenie.


Posledných 7 finalistov, kto vypadne po 4. finálovom kole, a kto sa bude v pondelkovom rozhodnutí radovať z postupu do 5. finále sa dozvieme o pár dní.
Ak chcete ísť na nedeľné finále potrebujete získať vstupenky, môžete sa pokúsiť vyhrať lístky na finále Superstar 15.11.2009 alebo v pravo kliknúť na linku článku, kde sa dajú lístky kúpiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára