Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

pondelok 2. novembra 2009

Kto vypadne v rozhodnutí po 2 finále Superstar

Dnes večer nás čaká rozhodnutie o tom kto postúpi do 3. finále Superstar.
Čo si myslíte, kto dnes vypadne z Česko Slovenskej po druhom finálovom kole?
Tu je finálova TOP 10, vypadne dnes Ján Bendig, Martin Chodúr, Ben Cristovao, Denis Lacho, Miroslav Šmajda, Dominika Stará, Paulína Ištvancová, Leona Šenková, Monika Bagárová alebo Markéta Konvičková?

Ak uvážime že by Čechom prišli SMS hlasy len z Čiech a Slovákom len zo Slovenska, čo je samozrejme nezmysel, ale teoreticky možné :) viď porovnanie hlasovania Česko - Slovensko a uvážime priemerný počet hlasov z Čiech a Slovenska, kedy z Čiech chodí 2x viac hlasov ako zo Slovenska. Ak by sa hlasy rovnomerne rozdelili medzi súťažiacich, čo tiež nebude, tak zase vypadnú dvaja Slováci.

Jednoduchí príklad (z Sk pride cca 50% SMS počtu z Čiech):
SMS zo Slovenska 100
SMS z Čiech 200
počet súťažiacich zo Slovenska v druhom finále 4
počet súťažiacich z Čiech v 2. finále 6
Teda pri rovnomernom rozdelení medzi súťažiacich vlastnej krajiny by každý Český spevák alebo speváčka získal 200/6 teda približne 33,33 hlasu, pričom slovenskí súťažiaci by si po tomto finále odniesli iba 100/4 teda 25 hlasov.

Keďže superstaristi z Čiech sú podľa môjho názoru lepší, takže viac hlasov zo Slovenska odíde do Čiech, takže som dnes naozaj zvedavý či vypadnú dvaja Slováci.

Ak vypadnú 2 speváci zo Slovenska, tak môj tip na vypadávajúcich sú Miroslav Šmajda a Paulína Ištvancová.
V treťom kole si zaspievajú už iba 8 finalisti, ak si ich chcete pozrieť naživo, a hľadáte lístky na predaj doporučujem pozrieť predám lístky na finále Superstar.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára