Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

nedeľa 18. októbra 2009

Video semifinále Superstar dievčatá 3

Semifinále Česko Slovenskej Superstar dievčatá 3. Posledné semifinálové kolo, v ktorom si zaspievalo 8 dievčat. V pondelkovom rozodnutí vypadnú dve dievčatá a budeme spolu s chlapcami, ktorý odspievali v sobotnom treťom semifinále Superstar, poznať dvanástich finalistov speváckej súťaže, prvej Česko Slovenskej Superstar.
Pozrite si videá piesní, ktoré si vybrali dievčatá, a ktoré odzneli v nedeľu večer v poslednom semifinálovom kole Superstar.

Monika Bagárová
Stevie Wonder – Fun Day
Monika Bagárová si vybrala skladbu Fun Day, video originálnej verzie:


Dominika Stará
Lara Fabian – Je suis malade
Video Je suis malade pesničky, ktorú v nedeľnom semifinále Superstar spievala Dominika Stará:


Paulína Ištvancová
Lauryn Hill – Can’t take my eyes off you
Video piesne Can’t take my eyes off you, ktorú spievala Paulína Ištvancová:


Nikoleta Balogová
Michael Jackson – Ben
Akú pesničku si vybrala do treťieho semifinále dievčatá Nikoleta Balogová, pozrite si video.


Leona Šenková
Marie Rottrová – Lásko voníš deštěm
Medzi ďalšie videá pribudlo video od Marie Rottrovej, skladba Lásko voníš deštěm, ktorou posledný kráť v semifinále spievala Leona Šenková:


Markéta Konvičková
Faith Hill - There You'll Be
Akú skaldbu spievala v treťom semifinále nádejná finalistka Markéta Konvičková? Vybrala si There You'll Be a tu je video pesničky.


Karolína Majerníková
Eva Cassidy – Somewhere over the rainbow
Ako šťastný výber piesne do posledného dievčenského semifinále Superstar možno hodnotiť výber skladby Karolíny Majerníkovej - Somewhere over the rainbow. Tu je video jej pesničky.


Aneta Galisová
Rihanna – Take a bow
Rozodne spev alebo fotky Anety Galisovej o tom či postúpi do finále. Objavia sa v pondelok ďalšie Anetine fotky? V nedeľnom priamom prenose zaspievala výborne skladbu od Rihanny - Take a bow. Video pesničky ktorú spievala Aneta Galisová:


Zajtrajšie rozhodnutie bude určite poriadne napínavé, dievčatá, ktoré postúpia do finále Česko Slovenskej Superstar si užijú väčšiu pozornosť, každá z postupujúcich finalistiek má šancu uspieť v hudbe, zaspievajú si naživo - live pred publikom. Dufám, že sa mi na finále Česko Slovenskej Superstar podaria kúpiť lístky a budem sa môcť isť pozrieť na priamy prenos Superstar 2009.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára