Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

piatok 18. decembra 2009

Čo budú spievať vo veľkom finále Superstar

Aké pesničky zaspievajú Martin Chodúr a Miroslav Šmajda vo veľkom finále prvej medzinárodnej Česko Slovenskej Superstar. Ostali poslední dvaja finalisti a v nedeľnom priamom prenose ich každého čaká jedna vianočná pieseň, jedna pesnička, ktorá im vyšla najlepšie počas finálových prenosov, a jeden ďalši hit. V nedeľu 20.12.2009 tak zaspievajú každý 3 skladby.

Zoznam piesní, ktoré zaspievajú vo veľkom finále
Čo bude spievať Miro Šmajda a Martin Chodúr, tu je zoznam skladieb.
Miro Šmajda
Miro si v 9. poslednom finále zaspieva pesničku od Karla Gotta C'est La Vie, hit od Alter Bridge - Watch over you a jeho vianočná skladba bude známa pred vianocami často hrávaná Last Christmas od Wham! Tu sú videá Mirových skladieb.

Karel Gott - C'est La Vie


Alter Bridge – Watch over you


Wham! – Last Christmas


Martin Chodúr
Martin si do finále vybral pesničku od Robbieho Williamsa - Supreme, ako ďalšiu skladbu v nedeľnom finále Superstar zaspieva Marvin Gaye - Heard it through the grapevine a jeho vianočný hit, ktorý budeme počuť 20.12.2009 bude White Christmas od Franka Sinatru. Tu sú videá Martinových piesni.

Robbie Williams – Supreme


Marvin Gaye - Heard it through the grapevine


Frank Sinatra - White Christmas


Kto sa stane víťazom prvej Česko-Slovenskej Superstar, bude to Slovák Miro Šmajda alebo Čech Martin Chodúr. Podľa ankety na blogu by mal vyhrať Slovák, teda Miro, ale to je najmä vyššou návštevnosťou zo Slovenska, keďže blog je písaný po slovensky.
Obom držíme palce a tešíme sa na veľké finále Superstar.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára