Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

piatok 11. decembra 2009

Čo budú spievať v 8. finále superstar Richard Müller

Chcete vedieť, aké pesničky budú finalisti spievať v 8. finále Česko-Slovenskej Superstar. V ôsmom finálovom kole sa budú spievať pesničky od Richarda Müllera, a celé 8. finále sa bude niesť v štýle unplugged. Hosťom večera by mal byť Richard Müller [Miler].Po 7. finále Superstar v súťaži ostali títo finalisti: Martin Chodúr, Dominika Stará, Miroslav Šmajda. V 8. finálovom kole každý z nich zaspieva 3 piesne, pozrite si čo sa bude spievať v nedeľu 13.12.2009.

Zoznam piesní 8. finále Superstar Richard Müller


V minulý týždeň finalisti spievali Filmové hity a hosťom bol Michal Dávid. Tento týždeň ich čakajú hity od Richarda Müllera.

Martin Chodúr
Richard Müller – Rozeznávam
Martin Chodúr si v ôsmom finále zaspieva skladbu od Riša Müllera Rozeznávam. Text piesne napísal Michal Horáček, hudbu zložil Petr Hapka, v nedeľu si jú zaspieva M. Chodúr



Richard Müller - Cigaretka na 2 tahy
Ako druhú si Martin v nedeľu v bratislavske Inchebe naživo zaspieva finálovú skladbu Cigaretka na dva ťahy, tu je video k piesni z live koncertu Richarda Müllera.



Miroslav Šmajda
Richard Müller - Srdce jako kníže Rohan
Měsíc je jak Zlatá bulla sicilská. Stvrzuje, že kdo chce, ten se dopíská. Pod lampou jen krátce, v přítmí dlouze zas... Otevře ti kobera a můžeš mezi nás. Tieto a ďalšie slová z pesničky "Srdce jako kníže Rohan" od Riša Müllera bude vo finále 8.12.2009 spievať finalista Miro Šmajda.


R.Muller - Nebude to lahké
V ôsmom finále to nebude mať ľahké ani Miro Šmajda a tu je video Mullerovej pesničky z koncertu v Prahe na nedeľný 8. finálový večer Superstar.


Dominika Stará
Richard Müller - Štestí je krásná vec
V nedeľu sa môžeme tešiť na kapelu Superstar a Dominiku Starú, ktorá zaspieva Mullerovu pieseň Štestí je krásná vec.


Rišo Müller - Tlaková níž
Ďalšia skladba na finále Česko Slovenskej Superstar, s ktorou sa predstaví Dominika Stará a už ôsmy raz zaspieva vo finále. Tento vešer to bude aj Rišova Mullerova Tlaková níž


Unplugged pesničky 8. finále Česko-Slovenskej Superstar



Martin Chodúr
Lady Gaga - Paparazzi


Miroslav Šmajda
Aerosmith – Dream on


Dominika Stará
Heart - Alone


Spoločná pieseň ex-finalistov Supertar


Richart Müller - Baroko
Finalisti Československej Superstar sa predvedú s jednou Richardovou Mullerovou pesničkou aj spoločne a zaspievaju Müllerovo Baroko.


Vyzerá to tak, že nás čakajú zaujímavé skladby, uvidíme, ako sa s nimi popasujú finalisti Martin Chodúr, Dominika Stará a Miro Šmajda. Rýchlo zohnať lístky na 8. finále Superstar. Nezabudnite na sobotnú autogramiádu v Košiciach. Tešíme sa na 8. finále Česko-Slovenskej Superstar a hity od Richarda Müllera.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára