Parfémy za neuveriteľné ceny - Darček pre muža aj ženu

štvrtok 25. júna 2009

Casting do Česko Slovenskej Superstar v Bratislave

V stredu 24. júna 2009 prišlo na casting do prvej Česko Slovenskej SuperStar 2000 súťažiacich. Druhý casting do speváckej súťaže naznačuje veľký záujem súťažiacich zo Slovenska. Po castingu do Česko Slovenskej Superstar v Brne, kde prejavilo záujem takmer 3000 spevákov a speváčok je to obrovský záujem.

Pred porotou zaspievali najmä účastníci zo Slovenska, ale našli sa aj Česi, či dokonca súťažiaci z iných krajín. Počas prvho Slovenského castingu podporovali uchádzačov moderátori Adela Banášová a Leoš Mareš.

Výhodou tohtoročnej prvej medzinárodnej ČeskoSlovenskej Superstar bolo, že si súťažiaci mohli na casting v Bratislave, rovnako ako v Brne zobrať svoj hudobný nástroj, a doprevádzať sa pri speve. Najčastejším doprovodným nástrojom bola gitara, a synťák. Prehľad všetkých Slovenských a Českých castingov do Česko-Slovenskej Superstar

utorok 23. júna 2009

Kasting do Superstar v Brne

V nedeľu 21.6 a v pondelok 22.6. sa na výstavisku v Brne konali kastingy do Česko-Slovenskej Superstar. Na kastingoch sa zúčastnili súťažiaci z Čiech aj zo Slovenska. Podľa informácii na markíze sa casting prihlásilo viac ako 3000 súťažiacich.

Na kastingoch do Česko Slovenskej Superstar vyberala najlepších súťažiacich už kompletná porota. Za Čechy rozhodovali Ondřej Hejma a Marta Jandová, za Slovensko hodnotil Pavol Habera a Dara Rollins.

Dúfajme, že porota vybrala iba tých najlepších spevákov a speváčky. Z takého veľkého počtu záujemcov o superstar bolo určite veľmi ťažké vybrať 32 súťažiacich. Tešíme sa na prvú Česko Slovenskú spevácku súťaž. Som zvedavý kto vyhrá tohtoročnú superstar 2009.

pondelok 22. júna 2009

Oficiálny web superstar

Oficiálny web českej a slovenskej speváckej súťaže s názvom Česko-Slovenská Superstar nájdete na stránke www.superstar.tv. Je to oficiálny web promovaný oboma televíziami aj televíziou Markíza aj TV Nova.
Superstar.tv je presmerovaný na web http://superstar.nova.cz/ je písaný v českom jazyku.
Upozornenie: tento blog nie je oficiálnym webom superstar 2009.
Uvidíme čo tvorcovia webu pripravia na tohtoročnú spoločnú Česko Slovenskú Superstar.

nedeľa 21. júna 2009

Dva jazyky - jeden hlas

Dva jazyky - jeden hlas, tak znie motto tohtoročnej speváckej súťaže - prvej Česko Slovenskej Superstar. Dva jazyky - Slovenčina a Čeština, jeden hlas, víťaz Superstar 2009 o ktorom rozhodnú diváci TV Nova a TV Markíza. Chcete vedieť kto to vyhrá? Bude to Slovák alebo niekto z Čiech? Posledná šanca prihlásiť sa na kasting do Superstar.

sobota 20. júna 2009

Video Cesko Slovenska Superstar

Pozrite si video upútavku na kastingy do Česko Slovenskej Supertar

Reklama na medzinárodnú Superstar


Tak čo trúfate si na superstar? Som zvedavý na tohtoročnú súťaž. Zloženie moderátorov a poroty tohto veľkého projektu sľubuje dobrú zábavu na Česko-Slovenskej Superstar.

piatok 19. júna 2009

Kastingy Superstar

Informácia o kastinogch do medzinárodnej Česko Slovenskej Superstar. Kastingy na superstar budú na Slovensku aj v Čechách. Čo všetko potrebujete na kasting?

Čo potrebujete na kasting do superstar:


  • občiansky preukaz
  • ak máte menej ako 18 rokov musí s vami ísť zákonný zástupca
  • na superstar si môžete zobrať hudobný nástroj


Miesta konania kastingov do superstar v Čechách


  • 20.6.2009 kasting v Brne
  • 28.6.2009 kasting v Prahe, Corinthia Hotel Prague


Miesta konania kastingov do superstar na Slovensku

  • 24.6.2009 kasting na superstar v Bratislave - Incheba
  • 7.7.2009 kasting v Košiciach, Hotel Doubletree by Hilton, Hlavná 1

Prajem Vám veľa úspechov na kastingoch do Česko Slovenskej Superstar!

štvrtok 18. júna 2009

Superstar TV Markiza a TV Nova

Pripravuje sa ďalší veľký projekt komerčných televízii TV Markíza a televízie TV Nova. Televízie už spoločne absolvovali niekoľko projektov, napríklad Test národa.
Pôjde o spoločnú superstar slovenskej verzie súťaže Slovensko hľadá Superstár a jej českej súťaže Česko hledá Superstar. Spoločná superstar IV bude pod spoločným názvom "Česko Slovenská Superstar".
Zopár informácii zo superstar, fotky, videá zo suťaže a možno ďalšiu šancu pre neúspešných súťažiacich nájdete na blogu s názvom Česko Slovenská Superstar.